Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز ، شرکت ایروموبیل در سال ۱۹۱۰ بنیان نهاده شد؛ اما مالک و مهندس ارشد آن استفان کلین، از سال ۱۹۹۰ بر ایده‌ی خودروی پرنده متمرکز بوده است. شرکت ایروموبیل نمونه‌های اولیه‌ی متعددی در سال‌های اخیر آزمایش کرد و حتی در سال ۲۰۱۳ با مدل ایروموبیل ۲.۵ مورد تحسین کارشناسان واقع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برای رونمایی از آخرین دستاورد ایروموبیل، مراسم خاصی با حضور خبرنگاران اقصی نقاط جهان در منطقه‌ی ثروتمند و توریستی موناکو برگزار شد. این خودرو نسخه‌ی ۴ نام دارد و ایروموبیل ادعا می‌کند که پس از تست کامل، حالا آماده‌ی تولید و فروش آن است.



در فاز اول این پروژه، ظرفیت تولید ۵۰۰ دستگاه پیش‌بینی شده که پیش‌فروش آن از هم‌اکنون آغاز شده است. قیمت نهایی این خودروی پرنده، ۱.۳ تا ۱.۶ میلیون دلار برآورد می‌شود که در صورت ثبت سفارش بیشتر، با اندکی کاهش قیمت همراه خواهد بود. قرار است ۲۵ نمونه‌ی نخست این محصول با آپشن‌های کامل همراه باشند و عبارت نسخه‌ی بنیادین (Founders Edition) روی آن‌ها حک شود.

ایروموبیل جدید را می‌توان یک هواپیما دانست که با قابلیت جمع‌شدن بال‌ها، توانایی حرکت در جاده‌های شهری دارد. نیروی پیشرانه‌ی اصلی این مدل که در عقب جاسازی شده است، از یک موتور ۴ سلیندر ۲ لیتری تأمین می‌شود که به لطف استفاده از توربوشارژر، نزدیک به ۳۰۰ اسب بخار قدرت دارد. این موتور برای هماهنگی با سیستم‌های هوانوردی و استانداردهای این صنعت، بهینه‌سازی شده است و به هنگام حرکت روی سطح جاده، از مدار خارج می‌شود. در این حالت یک موتور الکتریکی در قسمت جلوی خودرو، آن را به حرکت در می‌آورد و باتری‌ها، از طریق پیشرانه‌ی بنزینی شارژ می‌شود.

باک بنزین ایروموبیل ۹۰ لیتر حجم دارد و به عنوان یک خودروی شهری تا ۷۰۰ کیلومتر مسافت را با سوخت‌گیری کامل طی می‌کند. نهایت سرعت این خودرو روی جاده، ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود؛ درحالی‌که به هنگام پرواز معادل ۳۵۵ کیلومتر بر ساعت، بیشینه‌ی سرعت خواهد داشت. ایروموبیل می‌تواند امکان سفر هوایی تا ۷۵۰ کیلومتر را با یک بار سوخت‌گیری فراهم می‌کند.


مهندسان شرکت سازنده اعلام کرده‌اند که تغییر حالت این خودرو به هواپیما و بالعکس، کمتر از ۳ دقیقه زمان می‌برد. فضای کابین برای ۲ نفر طراحی شده است و نسبتا راحت به نظر می‌رسد. ایروموبیل می‌تواند تا ۲۴۰ کیلوگرم بار حمل کند که شامل وزن سرنشینان و متعلقات آن‌ها می‌شود. شاسی این محصول به‌صورت یک‌تکه طراحی شده است تا استقامت بیشتری در تصادفات داشته باشد؛ ضمن اینکه سیستم ایمنی و چتر نجات نیز در آن وجود دارد.

صبحانه

110

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۲۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان

گروهی از محققان از سوئیس و سوئد به کشفی پیشگامانه دست یافته‌اند که نور جدیدی را بر اسرار پنهان رعد و برق می‌تاباند و این کشف، مشاهده اشعه‌ایکسی است که توسط یک صاعقه مثبت رو به بالا تولید می‌شود.

به گزارش ایسنا، موارد کمی می‌توانند به طور مکرر حیرت انسان‌ها را در سرتاسر جهان برانگیزند اما یکی از آن موارد رعد و برقی است که در آسمان شب ظاهر می‌شود. با این وجود صاعقه فراتر از زیبایی مسحورکننده‌ای که دارد، یک پدیده طبیعی قدرتمند و پیچیده است که دانشمندان هنوز در تلاش برای درک کامل آن هستند.

رعد و برق به صورت اشکال مختلفی در می‌آید، اما یکی از جذاب‌ترین آنها رعد و برق به سمت بالا است. همانطور که از نام آن پیداست، رعد و برق به سمت بالا از بالای سازه‌های بلند مانند آسمان خراش‌ها، توربین‌های بادی یا برج‌های ارتباطی سرچشمه می‌گیرد و به سمت ابرها پرتاب می‌شود. این یک پدیده نسبتا نادر است، اما می‌تواند آسیب قابل توجهی ایجاد کند.

به نقل از اس‌اف، یک گروه تحقیقاتی به سرپرستی توما اورگل-شومونت(Toma Oregel-Chaumont) از موسسه فناوری فدرال سوئیس در لوزان(EPFL) در مرکز تحقیقاتی رعد و برق سنتیس (Säntis) در کوه‌های آلپ آپنزل در شمال شرقی سوئیس به کشف دست یافتند. این مرکز منحصر به فرد در بالای کوه سنتیس، کوهی به ارتفاع ۲۵۰۲ متر قرار دارد که سالانه بیش از ۱۰۰ صاعقه مستقیم به برج ۱۲۴ متری خود را تجربه می‌کند. این برج مجهز به مجموعه‌ای از ابزارهای پیچیده از جمله دوربین‌های پرسرعت، آشکارسازهای اشعه ایکس، حسگرهای میدان الکتریکی و دستگاه‌های اندازه‌گیری جریان است.

با استفاده از این ابزار، محققان چهار رعد و برق مثبت به سمت بالا را ضبط و تجزیه و تحلیل کردند. آنها انتشار پرتو ایکس را در مرحله اولیه هدایتگر منفی رو به بالا که بخشی از رعد و برق است که به صورت پلکانی از برج به سمت بالا منتشر می‌شود، شناسایی کردند. این اولین باری است که چنین انتشاری از اشعه‌ایکس که مستقیما با روند «پلکانی» یک هدایتگر منفی رو به بالا مرتبط است، مشاهده می‌شود.

مکانیسم واقعی که رعد و برق توسط آن شروع و منتشر می‌شود هنوز یک راز باقی مانده است. مشاهده صاعقه به سمت بالا از سازه‌های بلند مانند برج سنتیس این امکان را فراهم می‌کند که ارتباط اندازه‌گیری‌های اشعه ایکس با سایر کمیت‌های اندازه‌گیری شده به طور همزمان، مانند مشاهدات ویدئویی با سرعت بالا و جریان‌های الکتریکی بررسی شود.

تصور می‌شود پرتوهای ایکس مشاهده‌ شده در این مطالعه توسط فرآیندی تولید می‌شوند که زمانی اتفاق می‌افتد که الکترون‌ها به طور ناگهانی کاهش می‌یابند. میدان‌های الکتریکی شدیدی که در جریان تخلیه رعد و برق ایجاد می‌شود، الکترون‌ها را به سرعت‌های بالا شتاب می‌دهند. هنگامی که این الکترون‌ها با مولکول‌های هوا برخورد می‌کنند، به طور ناگهانی کند می‌شوند و انرژی اضافی خود را به شکل اشعه ایکس آزاد می‌کنند.

جالب توجه است که محققان دریافتند که فرکانس و انرژی پالس‌های اشعه ایکس با گذشت زمان کاهش می‌یابد. این نشان می‌دهد که با دور شدن نوک هدایتگر از برج و کاهش قدرت میدان الکتریکی، شرایط برای تولید اشعه ایکس مساعدتر می‌شود.

این مطالعه نه تنها درک اساسی ما از تشکیل رعد و برق را ارتقا می‌دهد، بلکه پیامدهای عملی مهمی نیز دارد. با توجه به اینکه رعد و برق سالانه بیش از ۴۰۰۰ کشته و میلیاردها دلار خسارت در سراسر جهان ایجاد می‌کند و سوئیس به تنهایی ۱۵۰ هزار ضربه سالانه را تحمل می‌کند، درک بهتر نحوه شکل‌گیری صاعقه برای کاهش خطر و طراحی سیستم‌های حفاظتی موثرتر بسیار مهم است.

علاوه بر این، این مطالعه بر اهمیت تحقیقات چند رشته‌ای و مشارکتی در مواجه با سؤالات علمی پیچیده تأکید می‌کند. این گروه از متخصصان، الکتریسیته جوی، فیزیک پرانرژی و ابزار دقیق را برای طراحی و اجرای این آزمایش پیشگامانه گردهم آوردند.

مشاهدات در سنتیس ادامه دارد و دانشمندان قصد دارند یک حسگر مایکروویو را به زرادخانه تجهیزات برج اضافه کنند. این حسگر می‌تواند به تعیین اینکه آیا این فرآیند در رعد و برق رو به پایین نیز رخ می‌دهد یا خیر، کمک کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • شهرستان تکاب میزبان اولین اردوی ۴ روزه آماده سازی تیم نجات غریق آقایان
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • حواشی جذاب از روز خاص کمپ ناصر حجازی؛‌ استقلال آماده قهرمانی است
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان
  • «جهان لاغر» محسن چاوشی منتشر شد+ صوت
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)