Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «ایستاده در کمند» گفت: از آنجایی که کتاب «خلوت مدیر» مربوط به اواخر دوره سلطنت پهلوی و آغاز پیروزی نقلاب اسلامی ایران است و وقایع آن زمان را با سبکی متفاوت بیان کرده، جذابیت خاصی دارد. تاریخ انتشار: 09:44 - 14 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۲۲۹۸ علی اکبر والایی نویسنده کتاب «ایستاده در کمند» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «خلوت مدیر» گفت: کتاب «خلوت مدیر» کتابی با مضمون سیاسی - اجتماعی و منعکس کننده فضای پیش از انقلاب اسلامی ایران است و با ماجرا‌های بسیاری از چند سال آخر منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی پیرامون پیام‌های نهفته در کتاب «خلوت مدیر» بیان کرد: پیام‌های نهفته در کتاب «خلوت مدیر» بیان کننده عواطف و احساسات شخصیت اصلی داستان است در عین حال نگاه به رخداد‌های اجتماعی آن زمان دارد، در واقع کتاب «خلوت مدیر» به مدد قصه‌پردازی و بیان وقایع پنهان مانده از چشم مردم در پایان رژیم سرکوب‌گر پهلوی و در راستای پیروزی انقلاب اسلامی از جذابیت خاصی برخوردار است.
بیشتر بخوانید: برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات به نشر  اینجا کلیک کنید وی پیرامون ابعاد مختلف کتاب «خلوت مدیر» اظهار کرد: این اثر برای رده سنی جوانان و علاقمندان به وقایع پیروزی انقلاب اسلامی ایران تولید و وارد بازار نشر شده است. از آنجایی که کتاب «خلوت مدیر» مربوط به اواخر دوره سلطنت پهلوی و آغاز پیروزی نقلاب اسلامی ایران است و وقایع آن زمان را با سبکی متفاوت بیان کرده، جذابیت خاصی دارد.

این نویسنده پیرامون داستان کتاب «خلوت مدیر» اظهار کرد: داستان کتاب «خلوت مدیر» درباره مدیر یک مدرسه به نام حمید مهران بوده، وی در بدو ورود به مدرسه با معاون اول خود آشنا می‌شود که فردی دست‌نشانده ساواک است، وی با وجود چنین فردی در کنار خود احساس بدی دارد، ارتباط مدیر و ناظم، همینطور اتفاقاتی که در مدرسه رخ می‌دهد داستانی جذاب را برای مخاطب رقم می‌زند.

والایی در همین راستا بیان کرد: مدرسه و نظام آموزشی که در این کتاب به آن اشاره شده، کنایه‌ای از فضای پیش از انقلاب اسلامی ایران است، افراد از منظر جامعه شناختی بسیار مورد پرداخت قرار گرفته‌اند، لذا لایه‌های مختلف و عمیقی در کتاب وجود دارد که جذابیت ویژه‌ای را برای مخاطب به همراه دارد. حمید مهران در این رمان به علت بهره‌مندی از هوشی خوب مشکلات را یکی پس از دیگری از پیش رو بر می‌دارد و با تدبیر هوشمندانه مدیریتی خوب را از خود به نمایش می‌گذارد.

وی پیرامون نحوه نگارش کتاب «خلوت مدیر» اظهار کرد: برای اینکه بتوانم مخاطب را جذب کتاب «خلوت مدیر» کنم از قلمی روان و خوشخوان در بیان وقایع استفاده کردم.

وی سبک نگارش کتاب «خلوت مدیر» را مورد بررسی قرار داد و تصریح کرد: کتاب «خلوت مدیر» به صورت رئال و داستانی نوشته لذا علاوه بر نثر فاخر فراز و فرود‌های جذابی را از زندگی شخصیت اول داستان بیان کردم. این رمان مختص خوانندگانی که توجه ویژه به نثر و ادبیات رمان دارند نوشته شده است، البته خواندن رمان برای همه مخاطبان نیز دل انگیز خواهد بود. روان نویسی در این داستان همواره مد نظر بوده و جذابیت خاصی را به کتاب «خلوت مدیر» داده. این کتاب دارای ۲۵ فصل است و فصل‌ها همدیگر را تا انتها تایید می‌کنند و در تکمیل یکدیگر ارائه شده‌اند. 

والایی بازخورد مخاطبان از کتاب «خلوت مدیر» را مورد بررسی قرار داد و ابراز کرد: بازخورد‌هایی که از مخاطبان کتاب «خلوت مدیر» گرفته ام به من نشان داد، که مخاطب دو فاکتور روان نویسی و ساده نویسی را درک و تجربه کرده و این فن نگارشی به خوبی به اجرا گذاشته شده، از سوی دیگر ماجرا‌هایی که در داستان بیان شده کشش و تعلیق فراوانی دارد. پیش‌بینی می‌کنم، کتاب «خلوت مدیر» دیر یا زود به کاری توانمند و مخاطب پسند تبدیل خواهد شد. 

وی با توصیف کاراکتر اول داستان تصریح کرد: حس تنهایی‌های که در شخصیت حمید مهران مدیر مدرسه ایجاد می‌شود به ایجاد مونولوگ‌ها و گفتگو‌های فراوانی در ذهن شخص اول داستان می‌انجامد بدین ترتیب مخاطب را با درون و معنویات این فرد آشنا می‌کند.    انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات پیروزی انقلاب اسلامی انقلاب اسلامی ایران اسلامی ایران جذابیت خاصی حمید مهران اول داستان خلوت مدیر آن زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۰۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن

به گزارش قدس آنلاین، پل استر یکی از نویسندگان محبوب جهان بود و آثار او به بیش از ۴۰ زبان ترجمه شد. نویسنده‌ای که بسیاری او را با شاهکارش «سه‌گانه نیویورک» (شهر شیشه‌ای، ارواح و اتاق دربسته) می‌شناسند و من با رمان‌های دلچسب «تیمبوکتو»، «سانست پارک» و «موسیقی شانس». 
پل استر مثل بسیاری از نویسندگان آمریکایی علاقه‌مندان زیادی در ایران دارد، به طوری‌که ناشرانی مانند نشر افق و چشمه، کتاب‌های او را با رعایت قانون کپی‌رایت و فاصله کمی از انتشار جهانی، در ایران ترجمه می‌کردند و به چاپ می‌رساندند. 
او نخستین کتابش را در سن ۳۵سالگی و در سال ۱۹۸۲ نوشت؛ یک زندگی‌نامه اما با روایت داستانی به نام «اختراع انزوا». دو سال بعد، سه‌گانه نیویورک را نوشت که سبب شد نام پل استر در محافل ادبی انگلیسی‌زبان مطرح شود. پس از انتشار این سه‌گانه، منتقدان و کتابخوان‌ها آثارش را با جدیت بیشتری دنبال کردند. 
سه‌گانه نیویورک، مشهورترین اثر پل استر، از سه رمان به هم پیوسته تشکیل شده است: شهر شیشه‌ای، ارواح و اتاق دربسته؛ داستان‌هایی به‌یاد ماندنی و اسرارآمیز که به شکلی نفسگیر، خواننده را درگیر اتفاقات خود می‌کنند. سه رمان کوتاه معمایی، فلسفی و کارآگاهی که شخصیت هر داستان در شهر نیویورک دچار ماجراهای عجیب و غریبی می‌شوند؛ اتفاق‌هایی که سرانجام آن جنون، سرگشتگی و بحران هویت است. این کتاب‌ها جسورانه نوشته شده و سرشار از پیچیدگی‌های انسانی و عاطفی هستند. 

جهان خاص «پل استر»
در ابتدا برچسب ژانر کارآگاهی را بر آثار استر گذاشتند اما با انتشار آثار دیگرش مشخص شد او نویسنده‌ای است که جهانی مخصوص به خود دارد؛ جهانی که مهم‌ترین مؤلفه‌های آن پرداختن به بحران هویت، فقر، مفهوم انزوا، شکستن فضا و زمان و تأکید او بر پدیده شانس است. 
قهرمان‌های کتاب‌های استر اغلب خود را گرفتار داستان سرنوشت یا نقشه‌های دیگری می‌یابند؛ چیزی فراتر از توان و تصورشان، چیزی که آن‌ها را به این پرسش می‌رساند که 
«من کیستم؟» (این ویژگی در اثر «موسیقی شانس» بسیار مشهود است) او در همه این سال‌ها در آثارش قهرمانی خلق کرده که هر کدامشان می‌تواند آینه‌ای مقابل مخاطب بگذارد و مخاطب با خواندن داستان شخصیت‌ها به کشف خود دست پیدا کند. 
اما یکی ازآثار دلچسب پل استر، رمان «تیمبوکتو»ی او است. یک داستان تمثیلی مدرن که می‌خواهد با بیان ساده، از معانی ژرف صحبت کند. 
قهرمان داستان «تیمبوکتو» سگی به نام آقای بونز است که همراه و همدم همیشگی مردی بی‌خانمان از بروکلین به نام ویلی جی.کریسمس می‌شود. ویلی از نظر جسمانی وضعیت خوبی ندارد و همزمان با وخیم‌تر شدن حالش، به همراه آقای بونز به سوی بالتیمور راه می‌افتد. داستان سفر آن‌ها توسط آقای بونز روایت می‌شود. پل استر با قرار دادن سگ به عنوان یک شخصیت داستانی، موفق شده یکی از غنی‌ترین و هیجان‌انگیزترین داستان‌ها در ادبیات آمریکا را خلق کند. این کتاب از نگاه حیوانات، دنیای انسان‌ها را مورد تحلیل و بررسی قرار می‌دهد. 

نوشتن از جزئی‌ترین خاطرات
پل استر که در سال ۲۰۱۷ نامزد جایزه معتبر بوکر شد جزو نویسندگانی بود که ید طولانی در نوشتن آثار زندگی‌نامه‌ای داشت. او در آثاری مانند «اختراع انزوا»، «بخور و نمیر» و «خاطرات زمستان» با دقت و ریزبینی به بررسی جزئی‌ترین خاطرات خودش دست زده است؛ از سرمای کف اتاق در ۶سالگی گرفته تا تجربه گرسنگی و فقر تا علاقه دیوانه‌وارش به بیسبال و موسیقی. 
آقای نویسنده علاوه بر ورزش و موسیقی با دنیای سینما هم بیگانه نبود. 
او خالق بیش از ۳۰اثر بود که از این میان چندین عنوان به فیلم تبدیل شده‌اند که «موسیقی شانس» از آن جمله است.
استر خودش فیلم‌نامه‌هایی نوشت که با فیلم‌نامه «دود» (۱۹۹۵) با بازی هاروی کایتل، ویلیام هرت و جیانکارلو اسپوزیتو آغاز شد. سپس همراه وانگ به‌طور مشترک دنباله‌ای به نام «آبی در چهره» را کارگردانی کرد. 
سال ۱۹۹۸، آستر همراه کایتل، سوروینو و ریچارد ادسون فیلم‌نامه «لولو روی پل» را نوشت و کارگردانی کرد. او سال ۲۰۰۷ در فیلم «زندگی درونی مارتین فراست» با بازی دیوید تیولیس، ایرنه جاکوب و مایکل ایمپریولی بار دیگر همین وظیفه را انجام داد. 
استر در مورد ورودش به دنیای فیلم‌سازی گفته بود: «من بیشتر یک نویسنده‌ام. نویسندگی کار من است. فیلم‌سازی برای من یک راه دیگر برای قصه‌گویی است». 
پس از کتاب «مردم حمام خون» آخرین کتاب پل آستر که با عنوان «باوم‌گارتنر» منتشر ‌شده، به پروفسوری می‌پردازد که با خاطره تلخ مرگ همسرش مبارزه می‌کند. استر در زمان نوشتن این رمان با بیماری‌اش دست و پنجه نرم می‌کرد و هنگام نوشتن رمان در مصاحبه‌هایش تأکید کرده بود این رمان شاید آخرین اثرش باشد. او گفته بود: «احساس می‌کنم وضعیت سلامتی‌ام آن‌قدر مخاطره‌آمیز است که بگویم شاید این آخرین چیزی باشد که می‌نویسم و اگر این پایان باشد پس با این مهربانی انسانی که به عنوان نویسنده در محافل صمیمی دوستانم احاطه‌ام کرده، باید بگویم ارزشش را داشت».

خدیجه زمانیان یزدی

دیگر خبرها

  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی متفاوت از همسر شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»
  • جبهه انقلاب با عبور از اختلافات جزئی، ایران قوی را بسازد
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • سابقه جمع‌آوری اطلاعات صهیونیست‌ها از ایران + فیلم
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت
  • داستانک‌هایی برای فلسفه‌ورزی کودکانه
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن